Aktualno

Zaključna konference Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016-2019

Vabimo na skupno zaključno konferenco projektov Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016–2019, ki so potekali v Sloveniji.

Ljudska univerza Krško kot nosilec konzorcija zaključuje s projektom Pridobivanje kompetenc zaposlenih v Posavju 2016–2019 in ob tej priložnosti vabimo na skupno zaključno konferenco projektov Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016–2019, ki so potekali v Sloveniji.

Tisti, ki je goro prestavil, je začel z drobnim kamenjem. (kitajski pregovor)

Eden največjih izzivov delodajalcev danes je pridobivanje ustreznih, a tudi ohranjanje kakovostnih obstoječih kadrov. Mednje sodijo tudi starejši zaposleni, ki predstavljajo pravo zakladnico znanj, ki so jih pridobili tekom svoje kariere. Ob zavedanju demografskih sprememb smo tako pred tremi leti ob podpori Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport v sklopu javnega razpisa  Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016-2019 po vsej Sloveniji začeli s »prelaganjem drobnega kamenja«. S pomočjo obsežne ponudbe izobraževalnih programov smo starejšim zaposlenim omogočili nadgradnjo njihovega že pridobljenega znanja ali usvajanje novega, jih spodbudili k vključevanju v vseživljenjsko učenje ter izboljšanje kompetenc, ki jih potrebujejo za potrebe trga dela, njihove večje zaposljivosti in mobilnosti ter za osebni razvoj in delovanje v sodobni družbi.

Vabimo vas, da se nam pridružite na zaključni konferenci - Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016-2019, ki bo 15. februarja 2019, v Kongresnem centru Brdo, kjer vam bomo predstavili rezultate projektov ter zgodbe, ki so jih pisala podjetja in udeleženci programov.

Na brezplačni dogodek se lahko prijavite TUKAJ. Prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. do 7. februarja 2019.

Konferenco sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dogodek je za prijavljene udeležence BREZPLAČEN. Več si lahko preberete TUKAJ.

Vljudno vabljeni.

Vse novice