Aktualno

Zaključek dobrodelne akcije "Podari zvezek"

Vabimo vas, da se nam pridružite v dobrodelni akciji »Podari zvezek«, v okviru katere zbiramo različne šolske potrebščine za osnovno in srednjo šolo.

Šolsko leto se počasi že zaključuje in starši bomo kmalu pričeli razmišljati o nakupu šolskih potrebščin za prihodnje šolsko leto. Nakup šolskih torb in potrebščin za številne starše pomeni skrbno načrtovanje, varčevanje in prerazporejanje družinskega proračuna, marsikje pa tudi veliko finančno stisko za vso družino.

Na Ljudski univerzi Krško bomo zato v sklopu projekta Večgeneracijski center Posavje priskočili na pomoč posavskim družinam v stiski in z Zvezo prijateljev mladine Krško pomagali z donacijo šolskih torb in potrebščin za naslednje šolsko leto. V sodelovanju z Društvom SILA iz Ljubljane, ki je prispevalo sredstva za nakup 50 šolskih torb, organiziramo dobrodelno akcijo, ki smo jo poimenovali »Podari zvezek«. Z akcijo vas želimo povabiti, da podarite zvezek ali katero drugo šolsko potrebščino za osnovnošolce ali srednješolce. Šolske potrebščine bomo zbirali v tednu od 20. do 24. maja 2019 v Večgeneracijskem centru Posavje Krško, CKŽ 44, Krško.

Povabilo k sodelovanju v dobrodelni akciji »Podari zvezek«
Zbiramo različne šolske potrebščine za osnovno in srednjo šolo: zvezke, mape; pisalni pribor: svinčnike, tehnične svinčnike, kemične svinčnike, nalivna peresa, radirke, šilčke; likovni material: barvice, flomastre, voščenke, vodene barvice, tempera barvice, čopiče, kolaž papir, risalne bloke; lepila, selotejpe; ravnila, šestila; peresnice; kalkulatorje; šolske copate; drugo.

Kdaj: od 20. do 24. maja 2019 med 8.30 in 17.30.
Kje: Večgeneracijski center Posavje, CKŽ 44, Krško.

Informacije: 051-279-632, info@vgc-posavje.si

Zaključek dobrodelne akcije »Podari zvezek« in predaja šolskih torb

Dobrodelno akcijo bomo zaključili v sredo, 29. 5. 2019, v prostorih Večgeneracijskega centra Posavje Krško, ko bomo ob 11. uri skupaj s predstavniki Društva SILA predali šolske torbe s potrebščinami Zvezi prijateljev mladine Krško, ki jih bo razdelila posavskim družinam.

»Vsakdo potrebuje druge ljudi, ki mu bodo pomagali uresničiti sanje. Vsi potrebujemo drug drugega«. (Jim Rohn)

Vsi dogodki