Aktualno

Viki Grošelj, Moja soočanja s Himalajo

Predavanje na daljavo v četrtek ob 18.00 preko aplikacije ZOOM. Prijavite se na e naslov: info@vgc-posavje.si.

Večgeneracijski center Posavje vabi na predavanjeMOJA SOOČANJA S HIMALAJO

 »Leta 1975 sem bil najmlajši član šeste jugoslovanske himalajske odprave, ki je imela za cilj še ne preplezano južno steno 8481 metrov visokega Makaluja, pete najvišje gore sveta. Sedem nas je takrat doseglo vrh, kar je bila zasluga celotnega 21 članskega moštva. Makalu je bil moja vstopnica v povsem nov svet. Prava učna ura spoznavanja veličine narave in dejstva, da zmorem veliko več kot sem si predstavljal. Do danes sem več kot šestdesetkrat obiskal najvišje gorstvo sveta, a Himalaja me še vedno uči vztrajnosti, predanosti in zavezanosti cilju. Tovarištva, strpnosti in sočutja. Iskanja meja lastnih sposobnosti. Spodbuja me, da želim postati boljši. Ne le kot alpinist, ampak predvsem kot človek.«(Viki Grošelj)  

Vabljeni na predavanje vrhunskega alpinista, Vikija Grošlja, ki nam bo predstavil svoja soočanja z najvišjim gorstvom sveta.

 Predavanje bo izvedeno preko spleta, in sicer v aplikaciji Zoom. Aplikacija Zoom deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je povsem preprosta in je možna na računalniku, telefonu ali tablici. 

Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo. 

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si. 

Prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja. 

 Kdaj: v četrtek, 29. oktobra 2020, ob 18. uri 

Kje: spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop boste prijavljeni prejeli na e-naslov 

 Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni, da se nam pridružite.

Image title


Vsi dogodki