Aktualno

Teden vseživljenjskega učenja 2019 v Posavju

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2019 v Posavju z več kot 42 partnerskimi organizacijami pripravljamo 119 zanimivih dogodkov.

Teden vseživljenjskega učenja bo že štiriindvajseto leto zapored spet združeval generacije, budil vedoželjnost, omogočal izmenjavo znanj, ustvarjalnost in priložnosti za vseživljenjsko učenje. V ta namen Ljudska univerza Krško že tradicionalno prevzema vlogo območnega koordinatorja Tedna vseživljenjskega učenja 2019 v Posavju in z več kot 42 partnerskimi organizacijami pripravlja 119 zanimivih dogodkov. Teden vseživljenjskega učenja je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. V tednu, od 10. 5. 2019 do 19. 5. 2019, pa tudi izven tega termina (razširjeni termin je do 30. 6. 2019), bodo po vsej državi in tudi v Posavju potekale predstavitvene, izobraževalne, družabne, kulturne in slovesne prireditve, namenjene promociji vseživljenjskega učenja. Dogajanje bo pestro, zanimivo ter namenjeno različnim generacijam. Verjamemo, da bo vsakdo našel nekaj zase.

V sklopu Tedna vseživljenjskega učenja 2019 bo v sredo, 15. 5. 2019, na ploščadi Kulturnega doma Krško organizirana tudi Parada učenja 2019.Vabljeni na živahno dopoldansko dogajanje, od 9.00 do 12.00, kjer vas čaka mnogo priložnosti za učenje in ustvarjalnost na enem mestu. Številne organizacije, ki v Posavju skrbijo za rast in širjenje znanja, se bodo na stojnicah predstavile z informativnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi, na odru pa z bogatim zabavno-kulturnim programom. Vabljeni v našo družbo!

Poglejte si:

Teden vseživljenjskega učenja 2019 v Posavju financirata Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport ter Občina Krško.

Vse novice