Aktualno

Svetovanje za znanje v Svetovalnem središču Posavje

V oddaji Preverjeno na POP TV so izpostavili pomen svetovalnih središč in svetovalcev. Vabljeni k ogledu in tudi v Svetovalno središče Posavje.

Andragoški center Slovenije je pričel z nacionalno promocijo projekta Svetovanje zaposlenim 2016–2022, katerega izvaja tudi Ljudska univerza Krško v okviru Svetovalnega središča Posavje. Namen je predvsem prilagajanje, poglabljanje in nadgrajevanje znanja in kompetenc zaposlenih. Ti se srečujejo s številnimi kariernimi spremembami, zato je pomembno, da se jim skladno s potrebami na trgu dela zagotovijo ustrezna izobrazba, usposobljenost za novo karierno pot in poglabljanje kariere na njihovem področju dela.

Kako? Posameznik in svetovalec obstoječe znanje in izkušnje (tako delovne kot življenjske) zabeležita v zbirni mapi dosežkov. V povezavi z željami in cilji poiščeta primerno obliko izobraževanja ali usposabljanja, tudi brezplačnega. Srečujeta se lahko med aktivnostmi in po njihovem zaključku, da skupaj ocenita opravljeno in naredita načrt za naprej. Cilj je motiviranje zaposlenih za vključevanje v nadaljnje izobraževanje in usposabljanje ali spremembo in nadgradnjo kariere – prekvalifikacijo in dokvalifikacijo.

Več na: https://www.24ur.com/novice/preverjeno/izjemne-priloznosti-za-boljso-zaposlitev.html?fbclid=IwAR2qWJbLweSdfYyJ8TnERqvGf9nuIxv7riaRwMQ577LAmpTtmaXiyqLw4yQ

Vabljeni, da obiščete naše svetovalno središče: 07 48 81 172, 07 48 81 170.
www.zaznanje.si.

Vse novice