Aktualno

Skrivnost lepote je v tebi - bodi to kar si! Delavnica ličenja z Majo Judež Make up Artist

Zaradi velikega interesa organiziramo tretjo delavnico ličenja. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na "ženskem druženju" in spoznate tehnike ličenja. Prijave zbiramo do 21. 12. 2017.

Na 3-urni delavnici ličenja (11. 1. 2018, ob 16.30) vam bo priznana make up artistka Maja Judež predstavila in prikazala tehnike, ki jih mora osvojiti vsaka ženska, da že zjutraj zažari in tako odide v svoj dan. Maja bo predavala o značilnostih obraza, uporabi ličil in udeleženkam pokazala trike za vsakodnevni make up in kako iz preprostega, dnevnega makeupa narediti večerni look. 

Po kratki predstavitvi bo sledil praktični prikaz makeupa, kjer bodo udeleženke naličile sebe, spoznavale značilnosti svojega obraza in trike ličenja. Udeleženke s seboj prinesejo svoja ličila. Nekaj ličil bo na voljo za izposojo. Maja vam bo v okviru delavnice tudi svetovala glede izbora ličil in kako jih uporabljati.  

Cena delavnice: 20 eur

Prijave zbiramo do 21. 12. 2017, na nuska.colaric@lukrsko.si, 051 279 633 

Število:10 udeleženk 

Prisrčno vabljene!

O Maji Judež: Maja Judež je makeup artistka s šest letnimi izkušnjami v svetu lepote. Poleg velikega števila poročnih in ostalih makeupov za razne priložnosti, je sodelovala tudi na raznih editorialih, modnih revijah in korporativnih fotografiranjih. Organizira tudi delavnice ličenja za posameznice in skupine, ki želijo osvojiti osnove ličenja, osebnega makeupa in kako izbrati primerne produkte za ličenje ter kako ličila uporabljati. Poudariti lepoto ženske je njeno glavno vodilo. Naravna lepota je nekaj kar prihaja od znotraj in jo lahko s primernim makeupom izrazimo tudi zunaj.

Vsi dogodki