Aktualno

Skrb za črevesje je v resnici skrb za možgane

Predavanje Suzane Kranjec na daljavo

VABIMO vas na predavanje Suzane Kranjec, ki bo potekalo na daljavo 

Skrb za črevesje je v resnici skrb za možgane, Fermentirana brezglutenska funkcionalna hrana, 

 V TOREK, 24. novembra 2020, ob 18.00. 

 KJE: Spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop boste prejeli na e-naslov. 

Predavanje bo izvedeno preko spleta, in sicer v aplikaciji Zoom.  Aplikacija Zoom deluje tako, da na svoj e-naslov prejmete povezavo, ki jo potem s klikom odprete. 

Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na številki 051 279 632 (Tanja). 

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si.  Prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja. 

Suzana Kranjec je avtorica prvega dela knjige Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija. Razkrila vam bo, da je skrb za črevesje, v resnici skrb za možgane in telo. S fermentirano hrano vnesemo v naše telo dobre bakterije. Tako dobimo v telo probiotike v obliki dobrih bakterij in prebiotike v obliki vlaknin, ki so v zelenjavi. Spoznali bomo, kako praktično v svoji kuhinji s pomočjo fermentacije vzgojiti čim več dobrih bakterij, za katere nam bo naše telo hvaležno. Fermentiramo lahko zelenjavo, sadje, žitarice, stročnice, oreščke … Kako to počnemo, boste spoznali na predavanju. 

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni, da se prijavite in naučite nekaj novega! 

Ostanimo zdravi. Ostanimo povezani.


Vsi dogodki