Aktualno

Prireditev ob 60 - letnici Ljudske univerze Krško

Ljudska univerza Krško praznuje častitljivo obletnico delovanja. Prireditev bo potekala 6. 6. 2019, ob 18.00 v Kulturnem domu Krško. Brezplačne vstopnice prejmete na blagajni KD.

Izobraževanje odraslih je v današnjemčasu nujno potrebno. Nenehen razvoj znanosti in tehnologije narekuje odraslim razvijanje vedno novih kompetenc, kompetenc prihodnosti, saj bodo odrasli le z znanjem in sposobnostmi lahko konkurenčni na trgu dela in v vsakdanjem življenju.

Ljudska univerza Krško je nepogrešljiva pri zagotavljanju znanj in kompetenc prihodnosti za odrasle v Posavju. Ponudbo izobraževalnih programov smo v zadnjih letih premišljeno gradili tako, da prvičv zgodovini Ljudske univerze Krško nudimo socialno vključevanje in izobraževanje vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših, in vsem ciljnim skupinam: zaposlenim, brezposelnim, socialno ogroženim, starejšim, invalidom, priseljencem in Romom. Ponosni smo na bogato tradicijo, dolgoletne izkušnje in vpetost v lokalno okolje, karnam daje čvrste temelje, neizmeren pogum in energijo za nadaljnje delo.

Vsi dogodki