Aktualno

Pričetek naprednega tečaja v sklopu projekta Skupaj v digitalni svet

V četrtek, 30. 11., pričenjamo z brezplačnim 10-urnim tečajem za krepitev digitalnih spretnosti.

Pridružite se brezplačnim 10-urnim tečajem za krepitev digitalnih spretnosti!

Dandanes ima skoraj že vsak od nas v žepu pametni telefon, uporabljamo računalnike, ki nam omogočajo brskanje po spletu, naročanje pri zdravniku, shranjevanje slik, dokumentov, itd. Na Ljudski univerzi Krško, v projektu Skupaj v digitalni svet, nudimo priložnost nadgradnje digitalnih znanj za lažje aktivno sodelovanje v digitalni družbi. Vabimo k vpisu v brezplačne 10-urne osnovne in napredne tečaje digitalnega usposabljanja, ki bodo potekali v Krškem in v Brežicah. Tečaji so namenjeni vsem, ki si želite osvojiti ali izboljšati svoje digitalne veščine in ste stari 30 let ali več in ste prebivalci RS. Ne glede na vaše predznanje, boste deležni osebne pozornosti v uvodnih in zaključnih pogovorih s prijaznimi svetovalkami.

Z naprednim tečajem pričnemo v četrtek, 30. 11., ob 9. uri na Ljudski univerzi Krško.

Pohitite s prijavo, saj je število mesto omejeno. Za prijavo pokličite na telefonsko številko 051 279 633 ali pišite na kaja.cizelj@lukrsko.si, oglasite pa se lahko tudi osebno na Ljudski univerzi Krško (Dalmatinova 6, Krško), kjer deluje kontaktna točka. Na kontaktni točki smo vam na voljo ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih od 10.00 do 12.00 in ob sredah od 15.00 do 17.00.

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi 16, Spodbujanje odprave posledic krize pandemije COVID-19 in priprava zelenega, digitalnega in odpornega okrevanja gospodarstva v okviru REACT-EU ESS.

Vsi dogodki