Aktualno

Predavanje SMISEL V ČASU RANLJIVOSTI

Spletno brezplačno predavanje. Prijavite se na info@vgc-posavje.si

Večgeneracijski center Posavje vabi na predavanjeSMISEL V ČASU RANLJIVOSTI 

Življenje, kakršnega smo bili vajeni, se je v letu 2020 ustavilo. V nas se ob vsem, kar doživljamo, odpirajo najgloblja bivanjska vprašanja. Ranljivosti se ljudje navadno bojimo … Po pomladanski smo ponovno v spirali covida. Jesenski covid ni enak pomladnemu. V ničemur. Predvsem ne v številkah. Niti v doživljanju. Spomladanski »covidčas« je bil dogodek, novica, sedaj je dejstvo, s katerim je in bo treba (pre)živeti. Osebno. Poslovno. Gospodarsko. Finančno. 

Na spletnem predavanju logoterapevta mag. Martina Lisca bomo razmišljali o tem, kako iskati smisel v situaciji, v kateri smo se znašli, kako biti odgovorni in kako tudi v teh časih iskati v duši razloge za upanje in radost bivanja. 

Predavanje bo izvedeno preko spleta, in sicer v aplikaciji Zoom. Aplikacija Zoom deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete. Uporaba je povsem preprosta in je možna na računalniku, telefonu ali tablici. 

Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo. 

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: info@vgc-posavje.si. Prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja. 

Kdaj: v sredo, 4. novembra 2020, ob 17. uri 

Kje: spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop boste prijavljeni prejeli na e-naslovUdeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni!


Vsi dogodki