Aktualno

Predavanje SARE ISAKOVIĆ

Sara Isaković - prva Slovenka, ki je domov prinesla plavalno olimpijsko medaljo, prihaja v Krško!

Sara Isaković - prva Slovenka, ki je domov prinesla plavalno olimpijsko medaljo, prihaja v Krško!

Image title


Poleg uspešne plavalne kariere, je bila Sara uspešna tudi pri študiju. Diplomirala je iz psihologije (poudarek na nevropsihologiji), kasneje pa magistrirala iz psihologije v San Diegu, kjer je študij zaključila z odliko.

Po izkušnjah, ki jih je dobila v ZDA, se je preselila v Dubaj, njen dom iz otroštva, kjer je delala kot pripravnica na oddelku za psihologijo letalske družbe Emirati. Tam je ustvarila svoj lasten program mentalnega usposabljanja za letalske pilote in še istega leta predstavila svoje ideje na odru TEDx. Po več prevzetih projektih po vsem svetu se je odločila, da se vrne domov v Slovenijo, kjer zdaj predava in psihično pripravlja ljudi iz različnih področij.

23. 5. bo obiskala tudi Krško, kjer bo govorila o umu in o tem ali nas le-ta ovira ali podpira.

Ste se že kdaj vprašali, kaj se dogaja v naših možganih, ko se soočamo s stresom in zakaj nas lahko negativne misli tako močno preplavijo? Sarino predavanje vas vabi na navdušujoče popotovanje v svet nevroznanosti, kjer boste spoznali, kako se naš um odziva v neprijetnih in neznanih situacijah. Ta dragocena znanja so ključna za optimalno delovanje, saj nam omogočajo, da se spoprimemo z notranjimi strahovi, omejujočimi miselnimi vzorci in neproduktivnimi čustvenimi stanji. Spoznali boste številna zanimiva orodja, ki vam bodo pomagala aktivirati fokus, odločnost in produktivnost.

Vabljeni na predavanje, kjer boste iskali odgovore na zgoraj postavljena vprašanja!


Kdaj in kje?

23. 5. ob 17.00 v dvorani A Občine Krško (CKŽ 14, Krško).

Prijave niso potrebne.

Vsi dogodki