Aktualno

Predavanje mag. Petra Babarovića

Predavanje z naslovom: Življenje, za katerega ste bili rojeni - VI SAMI STE USTVARJALCI SVOJEGA USPEHA v četrtek, 9. 11. 2017, ob 18. uri v dvorano A Občine Krško, CKŽ 14. Vstop prost.

Vsebina predavanja:

Življenje je igra, ki se odvija v naših možganih in našem telesu. Vse kar vidimo z očmi, se slika v naših možganih. Kako jo doživljamo in kako jo igramo, je odvisno od nas samih.Vsakdo gleda na situacije okoli nas iz svojega zornega kota in vsak ima iz svojega stališča prav. Kako se povezati s takšno okolico, kjer vsakdo gleda iz svojega zornega kota in pri tem ne zgubiti samega sebe, je umetnost v življenju.Spoznali boste, kako izbrati pravo pot, ustvarjati spremembe, priti v stik s seboj in živeti življenje, za katerega ste bili rojeni. 

Predstavljajte si, da zjutraj vstanete z leskom v očeh in z entuziazmom izkoristite dan, ki vam je dan. Ste mirni pri sprejemanju odločitev ter greste zvečer mirni in spokojni spat. Potem pomeni, da ste v življenju uspešni.Mag. Peter Babarović je več kot 15 let trener in coach na področju vodenja, komunikacije, timskega dela, optimalne izrabe časa, postavljanja ciljev in prioritet v življenju. Sodeloval je z več kot 300 podjetjih v Sloveniji. Je lastnik in direktor lastnega podjetja, delujoč tudi izven Slovenije in Evropske unije.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Vsi dogodki