Aktualno

Od risbe do slike

V likovnem krožku bomo ustvarjali s pasteli.

VABIMO V LIKOVNI KROŽEK 

Od nekdaj radi ustvarjate z barvami ali bi radi ustvarjali, pa zato ni bilo priložnosti? Bi radi slikali, pa ne veste, kje začeti? Ni nujno, da imate veliko izkušenj in velike ambicije. Lahko začnete z manjšimi izzivi. Glede na vaše znanje in želje bomo skupaj prilagodili program krožka in po korakih osvajali nova znanja. 

Od risbe do slike, Ustvarjamo s pasteli 

Na začetku bomo risali in spoznavali, kako se lahko izražamo s pomočjo risbe. Z izpolnjevanjem površin z različnimi teksturami in barvnimi površinami bomo prešli na slikaje. Ob slikanju boste spoznali različne načine, stile nanašanja in mešanja barv. Slikali bomo na različne podlage.Nekaj malega boste izvedeli o teoriji barv; kako mešamo barve, kako dobimo različne odtenke, kako s pomočjo barve ustvarimo iluzijo prostora.Motive bomo izbirali po dogovoru. 

Mentorica krožka bo akademska slikarka in ilustratorka mag. Mojca Lampe Kajtna. Izvedli bomo 10 srečanj, če bo vsaj 10 prijav. 

PRVO srečanje likovnega krožka bo potekalo v ČETRTEK, 25. februarja 2021, ob 18. uri 

Kje: spletna aplikacija Zoom – prijavljeni boste povezavo prejeli na e-naslov* 

Obvezna je predhodna prijava na e-mail: monika.novsak@lukrsko.si(prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja). 

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni! 

 *Spletno predavanje bo izvedeno v aplikaciji Zoom, ki deluje tako, da na svoj e-mail prejmete povezavo, ki jo potem odprete s klikom. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na tel. številki 041 521 139.

Vsi dogodki