Aktualno

NLP Praktik z Janijem Prgićem

NOVO v izobraževalni sezoni 2018/2019

NLP Praktik – NLP Practitioner je mednarodni izobraževalni program, ki je namenjen izobraževanju posameznikov na različnih področjih delovanja z namenom izboljšanja komunikacijskih veščin in osebnostnega ter profesionalnega razvoja.

Udeleženci skozi usposabljanje za NLP Praktika pridobijo znanja in veščine nevrolingvističnega programiranja, s pomočjo katerih delajo na svoji osebnostni rasti ter profesionalnem razvoju, pri čemer pridobijo konkretna praktična orodja za delo na sebi in za delo z ljudmi.

Vsebina NLP Praktika:

1. modul (pokriva se z NLP Diplomo, zato se lahko kdorkoli, ki je zaključil NLP Diplomo, vključi v 2. modul NLP Praktika)

2. modul (zajema veščine upravljanja s seboj in uporabe jezika za doseganje sprememb)

3. modul (odkrivanje profila osebnosti, razumevanje delovanja naših možganov in miselnih procesov ter tehnike spreminjanja)

4. modul (oblikovanje osebnosti in tehnike spreminjanja)

5. modul (doseganje globljih sprememb in oblikovanje ustvarjalnosti ter osebne vizije)

6. modul (zaključek vsebin)

Usposabljanje oz. trening se izvaja po modulih v skupnem trajanju 130 pedagoških ur. Poleg formalnega izobraževanja udeleženci opravijo še do 30 ur samostojnega dela na praktičnih primerih iz svojega poklicnega področja.

NLP program se izvaja po mednarodnih standardih in po programih, ki so mednarodno uveljavljeni. NLP Praktik predstavlja prvo stopnjo v NLP izobraževanju. Za pridobitev mednarodnega certifikata INLPTA (The International NLP Trainers Association) NLP Practitioner (NLP Praktik) udeleženci v skladu s smernicami INLPTA (Mednarodne zveze NLP trenerjev) izdelajo praktično prezentacijo uporabe pridobljenih veščin komuniciranja in vodenja na osnovi svojega poklicnega dela ter uspešno opravijo pisni in ustni izpit.

Termini izvajanja:

28., 29., 30., 31. marec;

2., 3. april;

15., 16., 17. april;

13., 14. maj;

30., 31. maj, 1. junij;

20. junij;

21. junij.

Vse dodatne informacije na 07 48 81 172, 051 279 633 ali nuska.colaric@lukrsko.si.

Vabljeni k vpisu! Program bo vodil mag. Jani Prgić.

Vse novice