Aktualno

Modeliranje z glino pod mentorstvom akademskega kiparja Lovra Inkreta

Poudarek bo na izdelovanju nizkega reliefa. Skulpture boste izdelovali po izbiri oziroma vaših željah. Program bo obsegal 30 ur, kar pomeni 10 srečanj po 3 ure ali po dogovoru.

Ljudska univerza Krško bo tudi letos organizirala tečaj oz. krožek modeliranja z glino pod mentorstvom akademskega kiparja Lovra Inkreta. Poudarek bi bil na izdelovanju nizkega reliefa. Skulpture boste izdelovali po izbiri oziroma vaših željah.

Program bi obsegal 30 ur, kar pomeni 10 srečanj po 3 ure ali po dogovoru. Potekal bi ob vikendih, v petek od 17h do 20h in v soboto od 9h do 12 – 5x. Predviden začetek bi bil v petek, 23. marca in v soboto 24. marca 2018 v OŠ Leskovec pri Krškem, če bomo zbrali vsaj 10 prijav udeležencev.

Program bo sofinancirala Ljudska univerza Krško iz sredstev občinskega proračuna in udeleženci programa. Vaš prispevek bi bil 35 eur za celoten program. Material za delo si boste zagotovili sami.

Vabimo vas, da se na tečaj modeliranja z glino prijavite najkasneje do 9. marca 2018 - po telefonu 48 81 160 ali po elektronski pošti monika.novsak@lukrsko.si

Veselimo se učenja in druženja z vami. Povabite tudi svoje prijatelje in znance.

Vabljeni. Hedvika Cener in Monika Novšak

Vsi dogodki