Aktualno

Koga pa ti poslušaš? Utišaj dvomljivca in sodnika v glavi

Vabljeni na brezplačno delavnico z Leo Grm, NLP Master Coach.

Pripravljamo eno posebno delavnico, ki jo bo vodila Lea Grm, NLP Master Coach. Lea sicer izvaja individualne coachinge, razvojne coachinge zaposlenih v podjetjih in pa različne delavnice (npr. komunikacija, nevrolingvistično programiranje, osebna rast).

Zelo smo veseli in že nestrpno čakamo njeno delavnico z naslovom Koga pa ti poslušaš? Utišaj dvomljivca in sodnika v glavi, ki jo bo izvedla v torek, 20. 6., ob 17. uri v VGC Krško (CKŽ 44, Krško).

Na naše občutke in dejanja imajo velik vpliv besede in misli, ki si jih povemo in jih poslušamo. Z ozaveščanjem in spreminjanjem teh, lahko veliko pripomoremo k dobremu počutju in uspehu.

Na praktični delavnici bomo pogledali:

- kakšne besede in misli poslušamo ter katere upoštevamo,

- kako moč misli in besed vpliva na naše občutke in dejanja,

- kako osvojiti moč misli in besed,

- kako ustvariti podporni samogovor (in utišati dvomljivca in sodnika v vas), - kako, kdaj in kje podporni samogovor vpeljati v vaš vsakdan.

Na delavnici boste dobili podporo pri spreminjanju in kreiranju besed in misli, ki vam pomagajo do boljšega počutja, zadovoljstva, uspeha in miru. Ustvarili in preizkusili boste tudi svoj podporen samogovor in naredili načrt, kako ga vpeljati v vaš vsakdan.

In ne le, da je super koristna delavnica, tudi brezplačna je! Mesta pa so omejena, zato se hitro prijavi na kaja.cizelj@lukrsko.si ali na 051 279 633.

Vsi dogodki