Aktualno

Kako vzeti zgodbo življenja v svoje roke?

Vabimo k prijavi na predavanje Marjete Novak, ki ob 18.00 preko Zooma.

VABIMO vas na predavanje mag. Marjete Novak z naslovom 

Kako vzeti zgodbo življenja v svoje roke?

v ČETRTEK, 2. decembra 2021, ob 18.00. 

KJE: Spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop boste prejeli na e-naslov, če se boste na predavanje prijavili na                     povezavihttps://docs.google.com/forms/d/1SaifGiSmny99ompN64pWSnCHc1MA9rvZKikCeuhPdLk/edit

Iz vsebine: 

V katerem koli trenutku je na življenje mogoče pogledati kot na katastrofo – ali kot na cvetoč travnik možnosti. To velja na ravni družbe kot tudi zelo osebno. Skupaj bomo dekonstrurirali negativne zgodbe, ki si jih pripovedujemo o sebi, drugih in svetu ter našli krepilne zgodbe, ki so v naši kulturi (s fokusom na napake in pomanjkanje) velikokrat spregledane. S tem ko poiščemo vire moči pri sebi in v skupnosti, krepimo upanje, zaupanje in samozaupanje: pomembne valute v teh nepredvidljivih časih. 

O predavateljici: 

Mag. Marjeta Novak več kot 20 let vodi procese sprememb v organizacijskem in skupnostnem okolju, pri čemer gradi na razvijanju notranjih moči in spečih potencialov posameznikov ter skupin. Je certificirana profesionalna facilitatorka skupinskih procesov, certificirana trenerka povezovalne (nenasilne) komunikacije in specialistka za narativne preobrazbe. 

Obvezna je predhodna prijava do 1. 12. 2021. 

Prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom predavanja. 

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni k prijavi!


Vsi dogodki