Aktualno

Življenje v zanosu, privilegij izbrancev ali možnost za vse

Predavanje dr. Katarine Habe na Zoomu ob 18.00.

VABIMO vas na predavanje dr. Katarine Habe

ŽIVLJENJE V ZANOSU, privilegij izbrancev ali možnost za vse 

KDAJ:   v ČETRTEK, 28. oktobra 2021, ob 18.00.

KJE: Spletna aplikacija Zoom – povezavo za dostop boste prejeli na e-naslov.

O PREDAVANJU :

Ali se lahko življenja v zanosu priučimo in kako si lahko tudi v situacijah življenjskih izzivom pomagamo z njim? Nekateri posamezniki so že po svoji osebnostni strukturi bolj dovzetni za doživljanje zanosa, dobra novica pa je, da se lahko prav vsak priuči, kako ga doseči.

  • Katarina Habe je docentka za področje psihologije na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Zase pravi, da je njen privilegij, da zna na svet gledati z rožnatimi očali in da se je z zrelostjo priučila tudi čuječnosti in življenja s tokom. Njeno srce odzvanja z glasbo, njen um pa se iskri v psihologiji. Raziskovalno je predana preučevanju na področju psihologije glasbe, kot glasbenica pa svoj navdih najde kot članica ženske vokalne skupine Katrinas, za katero ustvarja tudi besedila in glasbo. Pozitivna psihologija je njeno temeljno psihološko izhodišče, saj verjame, da je v vsakem človeku moč, da razvije svoje potenciale in najde pot k samouresničenju.

Predavanje bo izvedeno preko spleta, in sicer v aplikaciji Zoom. Aplikacija Zoom deluje tako, da na svoj e-naslov prejmete povezavo, ki jo potem s klikom odprete. Uporaba je preprosta in je možna na računalniku, telefonu ali tablici. Za dodatna navodila in pomoč pri uporabi vam bomo na voljo na številki 051 279 635 (Tanja).

Obvezna je predhodna prijava na e naslov natasa.krsak@lukrsko.si  ali telefon:051 306 113

Prijavljenim bomo na e-naslov posredovali povezavo do Zoom srečanja.

Udeležba je brezplačna. Prijazno vabljeni, da se prijavite!


Vsi dogodki