Aktualno

Delavnica ličenja

Zaradi izjemnega zanimanja razpisujemo dodatno delavnico ličenja, ki bo potekala 5. 5. 2023 ob 17.00!

Sezona porok in poletnih zabav se hitro bliža, in da se boš za vse dogodke lahko pripravila sama, smo zate pripravili delavnico ličenja, ki bo potekala 5. 5. 2023 ob 17.00 na Ljudski univerzi Krško (Dalmatinova 6, Krško).

Na delavnici se boš naučila pravilno naličiti sebe, pravilno izbrati odtenek pudra, narediti dnevni in večerni make up in še kaj.

Delavnico bo vodila make up artistka Lucija Govekar, ki je svoje izobraževanje zaključila na Carpus Akademiji pod vodstvom Jasne Oklešen. Sodelovala je v projektu Femme Fatale, kjer je ličila Evo Boto, Melani Mekičar in Gordano Grandošek Whiddon. Svoje sposobnosti je pokazala tudi na Slovenki leta 2021 in na modni reviji 30. obletnice Keune znamke za lase. Zadnji večji projekt, v katerem je sodelovala, pa je bila Tupil kolekcija pod okriljem ID factory group in Dejana Nikoliča, ki so ga predstavljali na 19. mednarodnem frizerskem festivalu v Opatiji. Seveda pa je bilo pod njenimi čopiči tudi nekaj nevest in maturantk.

Na delavnici boš lahko uporabila tudi profesionalni make up, zato ne odlašaj s prijavo. Cena na osebo je 20€, prijaviš pa se lahko pri Kaji Cizelj na elektronskem naslovu kaja.cizelj@lukrsko.si ali na telefonski številki 051 279 633.

P.S.: Z Lucijo smo izbrali super termin (petek), da boš lahko s svojim make up-om odšla na zmenek ali na zabavo

Vsi dogodki