Aktualno

Delavnica ličenja

Zbiramo prijave za delavnico ličenja, ki bo v petek, 31. 5. 2024, ob 17.uri na Ljudski univerzi Krško.

Sezona porok in zabav se bliža, in da se boš za vse dogodke lahko pripravila sama, smo zate pripravili delavnico ličenja, ki bo potekala 31. 5. 2024 ob 17.00 na Ljudski univerzi Krško (Dalmatinova 6, Krško).

Na delavnici se boš naučila pravilno naličiti sebe, pravilno izbrati odtenek pudra, narediti dnevni in večerni make up in še kaj ...

Delavnico bo vodila make up artistka Lucija Govekar, ki je svoje izobraževanje zaključila na Carpus Akademiji pod vodstvom Jasne Oklešen. Sodelovala je v projektu Femme Fatale, kjer je ličila Evo Boto, Melani Mekičar in Gordano Grandošek Whiddon. Svoje sposobnosti je pokazala tudi na Slovenki leta 2021 in na modni reviji 30. obletnice Keune znamke za lase. Zadnji večji projekt, v katerem je sodelovala, pa je bila Tupil kolekcija pod okriljem ID factory group in Dejana Nikoliča, ki so ga predstavljali na 19. mednarodnem frizerskem festivalu v Opatiji.

Seveda pa je bilo pod njenimi čopiči tudi nekaj nevest in maturantk.

Na delavnici boš lahko uporabila tudi profesionalni make up, zato ne odlašaj s prijavo. Cena na osebo je 20€, prijaviš pa se lahko na elektronskem naslovu natasa.krsak@lukrsko.si ali na telefonski številki051 306 113.

P.S.: Z Lucijo smo izbrali super termin (petek), da boš lahko s svojim make up-om odšla na zmenek ali na zabavo.

Vsi dogodki