Aktualno

Delavnica: Joga obraza

Vabljeni na brezplačno delavnico joge obraza, ki bo v torek, 28. 5. 2024, ob 18.uri na naslovu CKŽ 47.

Vabljeni na delavnico joge obraza, ki bo v torek, 28. 5. 2024, ob 18. uri na CKŽ 47.


TAO joga obraza ni samo še ena joga obraza, ampak je edinstven sistem joge obraza, ki trenira mišice obraza (lobanjske mišice in krožne mišice) in sistema izbora vaj, ki je sestavljen na podlagi tisočletnega znanja o cikličnosti in teoriji petih elementov po tradicionalni kitajski medicini (TKM), ki je prilagojen ženskemu hormonskemu sistemu. Je zaščitena tehnika, ki sta jo ustanovila Savina Atai in Mantak Chia.

Ženske smo ciklična bitja in imamo poseben hormonski sistem. Temu primerno imajo cikel tudi naša čustva, potrebe in moči. Celtona kitajska medicina temelji na teoriji petih elementov in 5 notranjih organov.

TAO joga obraza je sklop 28ih vaj, za trening 57 mišic našega obraza (če prištejemo še jezik, je mišic 58). Vse to v povezavi s trebušnim dihanjem, aktivacijo krožnih mišic telesa in posebnih tehnik taoistične medicine, pomladi obraz, notranje organe in hormonski sistem. Ko vzpostavimo še upor in proti upor v mišicah, si zgladimo gube, oblikujemo obraz, definiramo obraz in ga polnimo, kjer je upadel.

V našem druženju boste spoznale nekaj zakonitosti TAO obrazne joge, potem pa sledi praktični del, kjer si bomo pričarale sijoč obraz.


Prijave obvezne na natasa.krsak@lukrsko.si ali 051 306 113.

Vsi dogodki