Aktualno

Delavnica javnega nastopanja s Klaro Evo Kukovičič

V pondeljek, 19. 2., načrtujemo delavnico javnega nastopanja s Klaro Evo Kukovičič.

Z veseljem vas vabimo na delavnico javnega nastopanja s Klaro Evo Kukovičič, ki bo potekala v ponedeljek, 19. 2. 2024, od 17.00-20.00 na CKŽ 47.

Delavnica je za udeležence brezplačna, število prostih mest pa je omejeno, zato pohiti s prijavo. Prijaviš se lahko na kaja.cizelj@lukrsko.si ali na 051 279 633.


Delavnico bo vodila Klara Eva Kukovičič, katero verjamemo, da že zelo dobro poznate. Vseeno pa nekaj besed o njenem delu:

Klara Eva Kukovičič je televizijska voditeljica na 1. programu RTV Slovenija, podkasterka, moderatorka prireditev in dogodkov ter vodja govorniške ekipe TEDxLjubljana. Zase pravi, da je ljubiteljica srčnosti in dobrih idej.

Po izobrazbi sicer magistrica prevajanja svoje znanje jezikov in ljubezen do izražanja uporablja na drugih področjih - za sabo ima že skoraj tri sezone informativne oddaje za mlade Infodrom, deset epizod podkasta Jedrskasi ter deset let izkušenj iz nastopanja. Sprva je oder osvajala kot pianistka in pevka, nato kot amaterska gledališka igralka, v zadnjih letih pa predvsem kot voditeljica prireditev. V lanskem letu smo jo lahko videli tudi na odru največje slovenske konference TEDxLjubljana, v letošnjem letu pa je v okviru društva TEDxLjubljana prevzela vodenje govorniške ekipe, ki zajema tako izbor kot pripravo govornikov na nastop na odru.

Svoj prosti čas rada preživlja aktivno, vrsta aktivnosti pa ji ni tako pomembna. Z veseljem se odpravi na kakšen hrib ali v gledališče, uživa pa tudi v branju, kovanju podjetniških idej in kofetkanju s prijatelji in vsemi, ki to še niso.

O čem pa bomo govorili na delavnici?

Spoznali se bomo z oblikami javnega nastopanja, spoznali osnovna pravila javnega nastopanja in trike, s katerimi dosežemo večjo prepričljivost in pozornost ter naredimo dober vtis. Govorili bomo tudi o govorici telesa, glasu ter vsebini. Vse naučeno pa bomo preizkusili tudi v praksi.

Vabljeni k prijavi!

Vsi dogodki