Aktualno

Brezplačno testiranje jezikovnega in računalniškega znanja

Vabimo vas v četrtek, 15. 2. 2018, med 16.00 in 18.00 v prostore Družinskega inštituta Zaupanje (Trg svobode 11, Sevnica) na brezplačno testiranje jezikovnega in računalniškega znanja.

Zaposleni Posavci se brezplačno izobražujejo – tudi v Sevnici

Ljudska univerza Krško izvaja v projektu Pridobivanje kompetenc zaposlenih v Posavju brezplačna izobraževanja za zaposlene, ki so financirana s sredstvi Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada. Ljudska univerza Krško je v letih 2016 in 2017 uspešno izvedla 37 skupin različnih računalniških in jezikovnih tečajev. Da bi se čimbolj približali udeležencem, izvajajo tečaje za skupine v podjetjih in za posameznike v različnih krajih po Posavju. V Sevnici so izvedli že tri brezplačne tečaje za zaposlene, v naslednjih mesecih načrtujejo še brezplačne tečaje nemškega in angleškega jezika ter računalniške tečaje za zaposlene. Izobraževanja potekajo v manjših skupinah, prilagojena so zaposlenim odraslim tako časovno kot vsebinsko. Vsem udeležencem nudijo tudi informativno in svetovalno podporo.

Vabijo vas v četrtek, 15. 2. 2018, med 16.00 in 18.00 v prostore Družinskega inštituta Zaupanje (Trg svobode 11, Sevnica) na brezplačno testiranje, kjer boste lahko preverili svoje jezikovno in računalniško znanje. 

Vse dodatne informacije dobite na telefonski številki 07 48 81 170/171 ter e-naslovu: ana.krampersek@lukrsko.si. 

Prijave zbirajo do zapolnitve mest v skupini.

Vsi dogodki