Aktualno

BREZPLAČNO PREDAVANJE: Križ čez Nepal

Vabljeni na brezplačno potopisno predavanje Vikija Grošlja!

KRIŽ ČEZ NEPAL- predavanje Vikija Grošlja

Tokrat nam bo znani slovenski alpinist, himalajec, gorski vodnik in reševalec predstavil svoje poti in odprave, kot sam pravi, v zanj eno najbolj očarljivih držav sveta, Nepal. Po 46 letih spoznavanja Nepala in  20 alpinističnih odpravah na visoke vrhove nepalske Himalaje, se je nabralo dovolj doživetij in spominov za predavanja in knjigo.

Vabimo vas, da se nam pridružite v torek, 5. decembra 2023 ob 18. uri, v Sejni sobi A Občine Krško (CKŽ 14, Krško) na potovanju po himalajskem Nepalu, z Vikijem Grošljem.

Viki Grošelj ob izidu svoje knjige »Križ čez Nepal«: »Dokončal sem potovanje, ki najbolj osmišlja vsa moja soočanja in čustvovanja s to himalajsko deželo. Prav vsak dan, preživet v Nepalu, je pomemben delček bogatega mozaika, ki me je  na tej poti tudi osebnostno močno zaznamoval. Skoraj neopazno in nevsiljivo pa začel preoblikovati iz nekoč »adrenalinskega zanesenjaka« in sanjača v, morda kdaj v prihodnosti, »modreca«, spravljenega s seboj in svetom. Tudi zato si želim, da se moje poti v Nepal še dolgo ne bi končale.«


Vstop prost, prijave niso potrebne!

Vsi dogodki