Aktualno

Brezplačno predavanje: Kako postavimo močne finančne temelje

Vabljeni na brezplačno predavanje Ane Vezovišek z naslovom Kako postavimo močne finančne temelje.

Upravljanje denarja je veščina, ki je danes nujno potrebna v kolikor si želimo stopiti iz povprečja in ne živeti od plače do plače ter imeti varno prihodnost. Obstaja mnogo knjig in priročnikov na to temo, a precej manj praktičnih usmeritev, ki jih lahko takoj prenesemo v prakso. In tokratno predavanje bo ravno takšno - obogateno s primeri iz prakse in konkretnimi usmeritvami, ki jih lahko takoj uporabimo pri sebi. Na predavanju boste med drugim dobili odgovore na vprašanja kot so: kako optimalno razporediti svoj denar, da nam še kaj ostane, kako se znebiti slabih dolgov, na kaj moramo paziti pri dolgovih, naj kaj pri varčevanjih in zavarovanjih. In nenazadnje tisto kar je najpomembneje - kako postaviti močne finančne temelje, ki so osnova za pot proti finančni brezskrbnosti.

Z nami bo Ana Vezovišek, mag., ki na področju osebnih financ deluje že dobrih 20 let. Specializirala se je na področju financiranja in osebnega proračuna. Je inštruktorica finančne pismenosti, finančna mentorica, pisateljica in podjetnica. Do danes je za različne medije napisala več kot 400 prispevkov in nekaj knjig.

Predavanje je BREZPLAČNO, prijave niso potrebne. Vidimo se v torek, 6. 2. 2024, ob 18. uri v Sejni sobi A Mestne občine Krško (CKŽ 14, Krško).

Vsi dogodki