Aktualno

Brezplačno predavanje Irene Potočar Papež: BONTON za DANAŠNJI ČAS

Vabljeni na predavanje Irene Potočar Papež: BONTON za DANAŠNJI ČAS v četrtek, 5. 10. 2017, ob 18. uri, v dvorani A Občine Krško. Vstop prost.

Bonton oziroma uglajeno obnašanje odraža našo osebno in poslovno odličnost. S poznavanjem in upoštevanjem tovrstnih pravil (so)ustvarjamo boljše možnosti za uspešno sodelovanje in življenje nasploh. Velikokrat se prav na podlagi obnašanja sogovornik odloči za sodelovanje z nami. Zato moramo pri vsakdanjem komuniciranju in mreženju odnosov upoštevati številna pravila. Nekaj pomembnejših pravil boste lahko slišali na predavanju v Krškem. 

Irena Potočar Papež, univ. dipl. pedagoginja in prof. slovenskega jezika, je bila šestnajst let zaposlena v vzgoji in izobraževanju, nato je delala pet let kot vodja kabineta župana in nato dve leti v velikem podjetju kot vodja korporativnega komuniciranja. Od leta 2015 je samostojna podjetnica. Predava v gospodarskih organizacijah, javni upravi, društvih in zavodih. Pri delu, v katerega vnaša primere iz svoje bogate poslovne prakse, jo vodi misel Avguština, ki je dejal: »V tebi mora goreti, kar želiš zanetiti v drugem.«

Vabljeni!

Vse objave