Aktualno

Brezplačna delavnica: Postavljanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev

Vabljeni na brezplačno delavnico postavljanja kratkoročnih in dolgoročnih ciljev, ki bo 19. 3. 2024 ob 17. uri na CKŽ 47. Z nami bo Sara Zupančič.

Vabimo vas na brezplačno delavnico postavljanja kratkoročnih in dolgoročnih ciljev, ki jo organiziramo na Ljudski univerzi Krško.

Delavnica bo v torek, 19. 3. 2024, ob 17.uri na naslovu CKŽ 47. Prijave so obvezne na 051 279 633 ali na kaja.cizelj@lukrsko.si


Na delavnici najprej pogledamo nekaj splošnih dejstev o postavljanju ciljev, zakaj si jih postavljamo in kakšen vpliv ima to na razum in čustva. Nadaljujemo s koraki za pravilno zastavljanje ciljev in gremo praktično čez metodo postavljanja ciljev, kjer vse ideje, želje in cilje strukturiramo v kratkoročne in dolgoročne cilje - za 1, 3, 5 in 10 let. Zaključimo s strukturo akcij in mesečni plan. Namen delavnice je, da udeleženec napiše vse svoje ideje, ki jih ima v glavi, na papir in si naredi plan za realizacijo, hkrati pa spozna še nekaj ostalih metod, ki nas podpirajo pri doseganju ciljev. Potrebujemo: priljubljen zvezek, kamor bomo zapisali svoje cilje.

Z nami bo Sara Zupančič, mlada podjetnica, ki posameznike mentorira na področju vzpostavljanja novih navad, doseganja ciljev in organizacije časa. Je sicer ekonomistka, svoje znanje pa nadgrajuje z različnimi certifikati, med drugim je tudi mednarodno certificirana managerka delovne sreče. Je tudi avtorica Jutranjika, videnega dnevnika jutranje rutine.

Se vidimo!

Vsi dogodki